Holbæk Lift og Materieludlejning A/S opkøbes af GSV Materieludlejning  

 

Vi er glade for endelig at kunne fortælle, at vi er blevet opkøbt af GSV Materieludlejning. Vi har i flere år haft GSV som kunde, og vores tætte samarbejde har givet os et unikt indblik i, hvordan GSV driver forretning.

Hos GSV kommer mennesker før maskiner, det gælder både i kunderelationer og for medarbejdere. Det har været vigtigt for os at overdrage både virksomhed og vores ansatte til en ny ejer, som vi ved, sætter de menneskelige relationer højt.

GSV er Danmarks største materieludlejer til bygge- og anlægsindustrien, og det kommer med et ansvar, som de løfter. GSV investerer både i miljøvenlige og digitale løsninger, og arbejder målrettet pá at bringe branchens CO2 ned. Nu bliver Holbæk Lift og Materieludlejning A/S en del af den udvikling, og det er vi stolte over.

Selvom vores medarbejdere i fremtiden bærer det grønne GSV-logo, er det stadig de samme velkendte ansigter, i finder i afdelingen, og som tager telefonen, når I ringer. Og de står som altid klar til at hjælpe med materiel til jeres anlægs- og byggeopgaver.

Mvh Jens Peder Pedersen